با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
براي دانلود كردن فيلم، روي نام فیلم كليك راست نموده و گزينه ...Save Target As (اگر در مرورگر اينترنت اكسپلورر هستيد يا گزينه Save Link As... در مرورگر فايرفاكس FireFox يا كروم chorme) را انتخاب نماييد.
با این که در کتاب علوم هشتم به این بحث اشاره ی بسیار کمی شده ولی دانستن چند روش جداسازی مخلوط ها به نفع شما هست . این مباحث بسیار ساده است ولی نمی دانم چرا در کتاب علوم هشتم به آن ها اشاره ای نشده است . و اما روش ها :
1-صاف کردن: با این روش بیشتر شما آشنایی دارید ولی شاید تا کنون نمی دانستید که این یکی از روش های علمی است. از این روش برای جدا سازی مخلوط های نا همگن استفاده می شود مانند شن و سنگ برای جدا سازی هر دوی آن ها را در صافی میریزیم شن که از سنگ ریز تر است از صافی عبور می کند و فقط سنگ بافی می ماند . و یا مخلوط آب و نشاسته که برای جدا کردن آن ها می توان از کاغذ صافی استفاده کرد تا آب از آن رد شود و نشاسته به کاغذ صافی بچبد.در این روش از اختلاف اندازه مواد استفاده می شود
2-سر ریز کردن : شاید دیده باشید که در میان حبوباتی مانند عدس چوب هایی وجود دارند که جدا کردن آن ها سخت است. معمولا مادر ها و مادر بزرگ های با تجربه آن ها را در آب میریزند تا عدس که چگالی بیشتری دارد به ته ظرف برود و چوب ها که چگالی کمتری از آب دارند به سطح آب بیایند و جدا کردن آن ها آسان شود.یا برای جدا کردن آب و روغن می توانیم آن ها را در قیف جدا کننده بریزیم و آن ها را از همدیگر جدا کنیم.در این روش از اختلاف چگالی مواد استفاده می شود.
3- تبلور : از این روش برای جدا سازی یک جزء جامد حل شده در حلال استفاده می شود برای مثال آب نمک . همان طور که همه تان در ابتدایی خوانده اید برای جدا سازی محلول های مانند آب نمک و آب شکر محلول را حرارت میدهیم تا آب بخار شود سپس بخار آب را توسط یک لوله به یک ظرف دیگر انتقال می دهیم تا در آن جا دوباره سرد شده و به شکل مایه در آید و چیزی که به جا می ماند نمک یا شکر است که به شکل بلور است.
4-طقیر : از این روش برای جدا سازی محلول های مایع در مایع استفاده می شود مانند محلول الکل و آب . در این روش به محلول حرارت داده می شود و الکل که دمای جوش پایین تری دارد در دمای 40 درجه سانتی گراد بخار شده و از آب جدا می شود. در این روش از اختلاف دمای جوش 2 ماده استفاده می شود
در این پست برای تمام درس های انگلیسی هشتم یک پاورپینت قرار خواهم داد.این پاورپینت ها شامل : خود پاورپینت ، صدا ها ، تصاویر و فونت های مورد نیاز می باشد.
لطفا قبل از اجرا فونت ها را نصب کنید.علت بالا بودن حجم فایل داشتن فایل های صوتی است